Plutselig snø

Åh kunne ikke hatt en mer crappy start på dagen! Stakkars vofsen kastet opp i natt, noe jeg seriøst ikke orket å gjøre noe med klokka 02.30, så det var det synet da jeg skulle opp ca 06.30. Bare lå der og venta på at jeg skulle tørke det opp. Æsj, skikkelig nasty. Men, sånn er det når vofsen renser opp! Skulle virkelig ønske han heller kunne gjøre det ute, men det går bra. Jeg tåler såpass.

Syns mest synd på kjæresten som fikk lide for at jeg ikke fikk sove med en gang igjen i natt, er generellt morragretten og i tillegg hadde jeg vondt i hodet og var stuuuptrøtt.. Så ikke noe smilefjes idag tidlig, nei. Tok meg sammen så mye jeg kunne, vil jo ikke gjøre hans morgen crappy heller, haha. Tror jeg fikk reddet det sånn noen lunde, vi var trøtte i trynet begge to, men klarte oss gjennom de 40 minuttene uten bjeffing! Not bad.


Tøffere enn toget i vårsola <3

 

Det lettet selvfølgelig litt på humøret da jeg fikk logget inn på altinn og sjekket årets store spørsmål - baksmell eller ikke? Og det ble ikke noe baksmell på denne jenta! Nå gjelder det bare å se over selvangivelsen, se om det er noen endringer som skal gjøres eller ikke før jeg leverer den. Jeg med mine 20 år har jo ikke gjort dette så himla mange ganger enda, gjorde det i fjor men det er jo ett år sia så hva husker jeg av det liksom. Men uansett da, jeg ringte vel inn og snakket med de og spurte om ting jeg var usikker på og jeg kommer absolutt til å gjøre det samme i år. Fristen for å levere er 30 april (kjekt å huske folkens) så jeg tror nok ikke jeg ringer idag. Tipper altinn ikke fungerer pga stor pågang også så kan vel tenke seg køen inn til skatteetaten på tlf da, haha.


I og med at det ikke ble noen baksmell så går det og HELT FINT at det kom mætti snø sånn helt ut av det blå. Har jo hatt deilig vårsol ei hel uke, også bare detter det ned hvite fnugg fra himmelen... Okei, det går NESTEN helt fint. Jeg er ikke helt fornøyd, og det tror jeg ikke de stakkars hestehovene som poppet opp er heller. De har lukket seg igjen..

Oh well, det er en tid for alt - også våren.

Ha en fin dag : ))

0

Skriv en ny kommentar

iselin

iselin

20, Rakkestad

- 20 år - Frisørlærling - Har verdens beste samboer - Venter på veslegutt, termin 4 mai Har til tider mye på hjertet, og har savnet å fortelle alle om det!

Kategorier

Arkiv

hits